SANACIJA KUPATILA BANJA LUKA

Renoviranje i sanacija kupatila Banja Luka.

Renoviranje je svakako složen i zahtevan proces.  Veoma je važno da se funkcionalnost i estetika uklope. Iako spada u najmanje prostorije svake kuće ili stana to ne umanjuje složeno i zahtevno izvođenje svih radova. Renoviranje kupatila Banja Luka. Renoviranje Vam se može učiniti jednostavno i lako izmeniti izgled kupatila. Ali ćete morati da povedete računa o svim tehničkim i estetskim faktorima.

Faktori koji su važni kako bi sve bilo na svom mjestu. Pre nego se uopšte počne sa radovima dobro je imati tačan plan kako renovirati kupatilo. Gde i kako želite da Vam se postavi svaki odvod, cev pa i sanitarije na kraju.

Renoviranje kupatila Banja Luka

Ukoliko želite moguće je promeniti i raspored samih sanitarija u kupatilu. Kako biste adekvatno postavli i  dobili na još većem prostoru i boljoj funkcionalnosti kupatila. O ovome svakako morate razmišljati pre postavke pločica jer kasnije nećete moći da premeštate ni bojler ni lavabo a ni ostale sanitarije. Ono što takođe morate znati je da Vam za renoviranje kupatila treba  više majstora. A to su električar, vodoinstalater, keramičar i po završetku svih radova moler.

Sanacija kupatila Banja Luka

Pružamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao zamjena i popravka bojlera. Zamjena česmi, tuševa, vodokotlića, zamena baterija. Zamjena ventila, sanitarnih uređaja. Vršimo profesionalno odgušenje kanalizacije, odštopavanje vodovodne instalacije. Mašinsko odgušenja sudopere, slivnika i svih odvoda i sve ostalo što jedan profesionalni vodoinstalater i inače radi. Sanacija kupatila,vodoinstalater banja luka, vodoinstalaterske usluge, keramicarski radovi, montiranje sanitarnih elemenata
Sanacija Banja Luka

+387 65 607 747  POZOVITE ODMAH

Većinu materijala za rad nabavljaju sami majstori jer oni najbolje znaju koji je najadekvatniji za kupatilo. U materijal računaju: cijevi, žice i malter. Najčešće ljepilo za pločice dodatno naplaćuju, kao i lajsne, crijeva za bojler i mašinu, utičnice i bezbroj sitnica. Dakle, sa majstorima treba do detalja nabrojati šta sve ulazi u osnovnu cijenu, počev od kesa za iznošenje otpada.